fredag 29. juli 2011

Vogndilla :D

Teutonia S3'en er solgt og ny vogn er i hus, 
en Teutonia Mistral :D
S3'en var forferdelig og trille, men likte den ellers, så samme vogn med 4 hjul ble ikke dumt. Denne vogna skal brukes som sovevogn i barnehagen. Genial vogn med mange praktiske løsninger og god å trille.  


For en god stund siden kjøpte jeg en Quinny Zapp brukt. Hadde en lik til Gullet da han var liten, men solgte den da det ikke går an å legge ned ryggen slik at man kan sove i den. Nå får man kjøpt til et sete som kan legges ned og snues i begge retninger! Da måtte jeg bare ha denne geniale vognen igjen. Den er liten, veier lite og man kan montere bilstolen på understellet.


 I tilegg har vi selfølgelig også OTH'en. Verdens beste vogn å trille! Jogget med den her om dagen og det gikk kjempefint. Eneste minuset med vognen er at barnet kun kan istte vendt fra den som triller, synes det er litt trist enda når Lillesnupp er så liten.

 

NÅ blir det ingen flere vogner, vet jeg har sagt det maaange ganger før, men nå mener jeg det:P Har tre vogner med forskjellige egenskaper som dekker alle behov:)

Har jo også den gamle Simo vogna som er blogget tidligere, men om jeg får en god pris for den selger jeg den. Den er nydelig og jeg skulle gjerne hatt den, men den tar opp for mye plass.. 

6 og 7 av 10

Votter klare for en runde i vaskemaskinen. Blir Gullet som får begge parene. Han foretrekker tovavotter framfor polvotter om vinteren, da er det greit med flere par :)


mandag 25. juli 2011

5 av 10

Grenoble lue fra Arne & Carlos.
Strikket i dobbel Sisu og dobbel Trysil babyull. 


mandag 18. juli 2011

4 av 10 :D

Kjolen til Lillesnupp endelig ferdig!
Knotet fælt med denne og slet innimellom med å forstå oppskriften, men det ble bra til slutt :D



Her er sammen med kjolen Mamma strikket til meg da jeg var var liten.


mandag 11. juli 2011

Mei tai til meg selv.

En stund siden jeg sydde den nå, så den er allerede godt brukt:) Skulle egentlig være mønstrete stoff på den ene platesiden, men på grunn av en tabbe som det ikke gikk an å rette opp og for lite stoff, ble den ensfarget. Litt kjedelig, men skal se om jeg finner noen søte strykemerker jeg evt. kan dekorere med.


.