tirsdag 11. oktober 2011

For få timer i døgnet!

Man merker virkelig hvor liten tid man får til alt når man begynner i full jobb! Men jeg klager ikke, ikke hver dag man får drømmejobben kastet etter seg :D Jeg har fått meg jobb som administrasjonsansvarlig hos et IT-firma, jeg elsker jobben min og dagene bare flyr av gårde! Men et par timer ekstra i døgnet hadde vært noe.

Strikking blir det veldig lite av for tiden. Ble ikke ferdig med alle produktene til 10i10 konkurransen.  Har igjen ett sitteunderlag og bittelitt på ullbuksen til Lillesnupp. Kveldene går med til kos med barna, husarbeid og klesvask. Vanvittig mye klesvask og klestørking det blir om høsten! Innimellom prøver jeg å få til litt trening og å være litt sosial. I forrige uke hadde jeg Sjarmtrollparty, så mye fint! Kjøpte bl.a. "Stjernedryss" og to bøker hvor man lærer å skrive bokstaver og tall. Håper det faller i smak hos 3-åringen.

I går var jeg på Pomp de Lux og Perfect Home party. Mye fint, men jeg synes fargene var litt kjedelige til barn. Men det ble da to bukser til Lillesnupp. Er de ikke fine!?1 kommentar:

Villblomsten sa...

Nydelige bukser :-)
og ja , døgnet har alt for få timer :-)